OnePlus 6 føles som den mest polerte i førsteklasses smarttelefonen OnePlus har laget i sin korte levetid.

Wszystkie nadtłuczne szkło, a następnie wykręć w kieszeni i wysunąć etykietę Samsunga Galaxy S9 i iPhone’a X. Odciągnąć słuchawkę 6,28 tommer skjerm komplett med tidsriktig sort hakk, dobbelt kamera, kombinasjon av fingeravtrykkleser og

Den har også fått flere grunnleggende forbedringer sammenlignet med OnePlus 5T (og OnePlus 5), który jest jednym z następujących narzędzi: OnePlus 6 en attraktiv totalpakke som holder seg relevant i 2018.

Lanseringsdato og tilgjengelighet

  • Lanseringsdatoen dla OnePlus 6 er 22. mai.
  • Den kommer først til Nord-Amerika, Europa og India.

Den offisielle lanseringsdatoen til OnePlus 6 er 22. mai, og vi vet den slippes først i Nord-Amerika, Europa og India.

Prisen na OnePlus 6

  • Den rimeligste modellen har 6 GB RAM i 64 GB lagring.
  • Den dyreste har 8 GB RAM i 256 GB lagring.

OnePlus 6 blir tilgjengelig i tre ulike varianter, der den rimeligste er utstyrt med 6 GB RAM i 64 GB lagring.

Rozdzielczość dla 8 GB pamięci RAM i 128 GB pamięci flash, dla użytkowników z wieloma aplikacjami, 8 GB pamięci RAM i 256 GB pamięci.

De norske prisene på de ulike OnePlus-variantene er forsatt ikke bekreftet, men den amerikanske prisen begynner za 529 dolara (ok. 4300 koron) za den rimeligste utgaven, noe som er dyrere en OnePlus 5T som begynte za 499 $ (ok. 4100 kr

Neste steg opp på produktstigen vil gå za 579 dolarów (około 4700 kr), noe som også er 20 dollar mer enn den tilsvarende 5T-modellen.

Sist, men ikke minst, har vi toppmodellen som viser seg å være den Dyreste OnePlus-telefonen noen gang, med en prislapp på 629 dolara (około 5100 kr).

Projekt

  • Førsteklasses glassdesign med Gorilla Glass 5.
  • Varslingsbryteren har byttet side.
  • Forbedret motstandsdyktighet mot vann, og hodetelefonutgangen er bevart.

Det første du merker når du plukker opp OnePlus 6, er at den føles annerledes enn tidligere OnePlus-flagg.

Du finner Gorilla Glass 5 na początku kariery zawodowej, a także na zakończenie kariery zawodowej.

Det er ikke første gangu OnePlus har satyna i gjennomført glassdesign – OnePlus X var telefonen som fikk den æren – men det er første gang selskapet gjør det med en toppmodell.

Se våre første bilder av OnePlus 6 nedenfor.

Zdjęcie 1 z 11

Zdjęcie 2 z 11

Obraz 3 z 11

Obraz 4 z 11

Zdjęcie 5 z 11

Zdjęcie 6 z 11

Zdjęcie 7 z 11

Obraz 8 z 11

Zdjęcie 9 z 11

Zdjęcie 10 z 11

Zdjęcie 11 z 11

OnePlus hevder de har tobedret motstandsdyktigheten mot vann siden forgjengeren, men den er ikke utstyrt med en IP-sertifisering som forteller oss nøyaktig hvor vanntett den er.

I stedet understreker OnePlus w de har gitt den bed ma swój udział w rozwiązywaniu problemów, które mogą powodować problemy z dostępem do Internetu i innych aplikacji.

Med sine 155,7 x 75,4 x 7,75 mm har OnePlus 6 omtrent samme størrelse som 5T.

W tym celu należy odjąć 5T med sine 177 g, der forgjengeren var på 163 g.

Av / på-knappen sitter på høyre side av telefonen, og piekarnik for den finner du den populære varslingsbryteren som lar deg przez raskt mellom stille, vibrering og full ringelyd.

Denne bryteren har tradisjonelt vært på venstre side av telefonen, men OnePlus har valgt å bytte om plassen på den i SIM-plassen fordi brukerne har gitt tilbakemelding om w den er vanskelig å bruke når man har flipdeksel på telefonen.

SIM-plassen har dla øvrig rom dla nanoSIM-kort, og begging tillater 4G-forbindelse.

På baksiden finner du også fingeravtrykkleseren under den utstikkende rekken av kameralinser, men du vil merke at den har blitt mindre enn før.

Fremfor en rund leser, har OnePlus i stedet valgt en mindre og mer owalna forma.

OnePlus hevder at fingeravtrykkleseren kan låse op telefonen på 0,2 sekunder, men dether ikke den eneste biometriske teknologien du får med på kjøpet.

Vi finner også gode nyheter ved bunnen av telefonen, for der har OnePlus valgt å beholde hodetelefonutgangen.

På samme sted finner du også en ensom nedovervendt høyttaler, og detrek skuffende for siem er lett å dekke over når du holder telefonen i landskapsmodus.

Nitt med OnePlus 6 er også muligheten til å velge mellom tre ulike fargevarianter.

Det er fortsatt en mulighet for na fleres farger blir wprowadza senere, men inntil videre kan du velge mellom Lustro Black, Midnight Black i Silk White systnevnte altså blir tilgjengelig i begrenset antall litt senere.

Mirror Black, som er varianten vi har tatt en nærmere titt på, har en blankpolert i veldig reflekterende overflate som suger til seg fingermerker.

Midnight Czarny i czarny matowy nadruk, taktet i inne opóźnienie w obszarze glassetu i innych urządzeń i urządzeń, a także wiele innych urządzeń i obudów, które zapewniają dużą pojemność pamięci i 8 GB pamięci RAM oraz 256 GB wolnej przestrzeni.

Mellommodellen er derimot tilgjengelig med begge typer overflate, i tillegg til den hvite varianten.

Skjerm

  • OnePlus ‚største skjerm til nå med 6,28 tommer.
  • Full HD og optisk AMOLED med 19: 9-forhold.
  • Skjerm-til-telefonforhold på 84%.

Wybierz jeden z dostępnych modeli OnePlus 6. Wybierz jeden z wielu zestawów narzędzi do montażu i obsługi połączeń, aby uzyskać więcej informacji 628 tommer og Full Optisk AMOLED-teknologi overgår OnePlus 6 den 6,1 tommer store

OnePlus fortsetter også å brukle det popæære 19: 9-formatet, og du får dermed en høyere skjerm som gir deg bóg plass til å rulle gjennom lister som dla eksempel Twitter-strømmen din.

Selv om skjermen er større, er oppløsningen likevel «bare» full HD.

I verden der QHD rasnings begynner å bli normen i den øvre delen av mobilmarkedet, er skjermoppløsningen helt tydelig et punkt der OnePlus har valgt å spare inn så de kan holde totalkostnadene nede.

Med reduseringen av skjermkantene oppe og nede, dekker skjermen til OnePlus 6 84% przed fronten på telefonen.

Dowiedz się więcej o produktach Apples toppmodell, men større en n du finner på Essential Phone, i det ligner ganske mye på detvi kjenner fra Huawei P20.

OnePlus er opptatt av å understreke at hakket ikke bare and et forsøk på å gjøre det samme som alle andre.

– Vi vil le den den tiee teknologien akkurat nå, og siden vi kun lager ett produkt av gangen må vi være trygge på teknologien vi putter inn i enhetene våre.

Enten du er dla eller imot hakket, har det i det minste en funksjon na OnePlus 6 – det gir nemlig plass til både frontkameraet, ørehøyttaleren, en varsellampe i lyssensoren.

Er du ihugga motstander av podobne do hakk, kan du i praksis også skjule det ved å gjøre skjermen på hver side sort slik na du får en sammenhengende sort linje.

Valget er altså ditt, men vi synes deter no tilfredstillende med hvordan skrivebordsbakgrunnen bretter seg rundt det sorte feltet.

Når du tar OnePlus 6 ut avken, vil du fort oppdage at den kommer med en forhåndsinstallert skjermbeskytterfolie.

Folien er enkel å fjerne slik w du får frem de exclusive utseendet, men da øker jo samtidig sjansen for at skjermen skal utsettes for riper og hakk.