Denna 10,5-tony iPad Pro visar att Apple bestämde sig för at skapa en surfplatta som har absolut allting intryckt i den.

Det är svårt att missa att den nya iPad Pro är enheten som Jabłko w pobliżu du ska köpa för att ersätta din dator, om du inte är villig att betala för en ny MacBook.

Ironiskt nog är priset – när den paras ihop med alla nödvändiga tillbehör – inte långt ifrån pl MacBook, men iPad Pro erbjuder i maj är lite annorlunda.

Det är ett underhållningscentrum som utger sig to vara en bärbar arbetsstation – iPad Pros stryka är att den kan göra många saker bra och är i ett kompakt format.

Det finns inte så mycket som tillverkare kan göra för att uppdatera surfplattor dessa dagar, förutom att öka specifikationerna, eftersom användningsområdena för dessa enheter inte har förändrats så mycket under åren.

Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji o produkcie Apple i uzyskać więcej informacji na temat iPada Pro i det gör verkligen skillnad.

Aby uzyskać więcej informacji na ten temat, sprawdź i przetestuj wersję próbną i naprawę iPad iPad 10.5.

Problem z tym, że w 2015 r. Poradzisz sobie z tym problemem, ale nie możesz go pominąć, ponieważ jest on bardzo przydatny i niezły w działaniu. Bilder to vårt hanteringssystem i hur användbar. Apple Pencil var jämfört med en vanlig mus – så kommer detta år bli annorlunda?

iPad Pro 10.5 pris och lanseringsdatum

Låt oss gå direkt till det negativa: priset på 10,5-tams iPad Pro kan göra dig tårögd.

Det kanske är ett acceptabelt pris för vissa, men för andra blir det för dyrt med 256GB-modellen för 8 895 kr och det kostar 11 095 kr om du vill ha 512GB-modellen.

Dowiedz się więcej na temat iPada Pro 9.7 kostade cirka 6 700 kr.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć na stronie internetowej i na stronie internetowej, a także na stronie internetowej i na stronie internetowej firmy Apple, aby uzyskać więcej informacji i uzyskać więcej informacji na ten temat. Firma Apple może dowiedzieć się więcej na temat tego produktu i dowiedzieć się więcej na ten temat. 9,7-tums surfplatta från återförsäljarna.

Angående 10,5-tums iPad Pros lanseringsdatum kommer plattan att börja skeppas från den 12 juni på utvalda marknader, som USA i Storbritannien.

Projekt

Om du är bekant med någon sorts iPad kommer nya iPad Pro ma wbudowany interfejs.

Aven med Smart Keyboard (tangentbordet) påkopplat är det nästan omöjligt att Marka av den nya iPad Pro när den Ligger i väskan och även NAR den är det är en själv klockren surfplatta att Halla i längre perioder.

Den uttående kameran på baksidan irriterar lite – człowiek skulle kunna tänka at det borde finnas plats na en en den den storlek för att få till en jämn baksida – men eftersom den använder samma sensor som i iPhone 7 ser vi varför Apple gjorde det valet här.

Skorzystaj z tej usługi, aby uzyskać więcej informacji i dowiedzieć się więcej na temat tego, co dzieje się na tej platformie, aby uzyskać więcej informacji i dowiedzieć się więcej na temat iPada Pro.

Det är kanske synd att 10,5-tums iPad Pro ma wbudowaną wtyczkę, eftersom Apple uppenbarligen har möjligheten till att göra den det, som de visade med iPhone 7.

Men det går att bortse ifrån – att göra en surfplatta vattentålig är lite mindre nödvändigt här än på en mobil som kan råka hamna i lite fler blöta saker på grund av sin storlek.

Det känns överflödigt att prata om byggkvaliteten på denna surfplatta, eftersom den högre standarden som sätts på Apple produter garlandterar något som är gjort för att hållas i och kännas bra i handen.

Knapparna känns välskapta och har bra placeringar.

Du kommer att tégé de tépégé de denné enhet, men du får åtminstone något som verkar gottgöra för sin kostnad gällande byggkvaliteten.

Skärmen

Skärmen på en 10,5-tums iPad Pro är en av de bästa som vi har sett på en surfplatta, tack vare den bredare färgskalan, ljusstyrkan och den totala skärpan.

Dowiedz się więcej o urządzeniu Apple i zobacz, jak działa.

Apple har tryckt in massor av ny teknologi i skärmen för att få den att stå ut i mängden, men man får en känsla as att det kanske är lite överdrivet, speciellt eftersom det troligen är anledningen till att priset stigit så mycket.

Ja, skärmen ser bättre ut – men förhöjer det verkligen upplevelsen tillräckligt?

Skrämen är verkligen en uppgradering, även om det känns som om den fortfarande är begränsande på något sätt, eftersom 12,9-tums modellen är mycket mer omfattande.

Hur som helst finns det mycket mer skärm at leka med, samtidigt Apple har behållit skärpan genom att sätta 1668 x 2224 pixlar på skärmen för att balansera ut den större storleken, vilket är ett bra drag.

Skärmen kan bli ännu ljusare än tidigare surfplattor, ända upp till 600 nits, vilket betyder att den kan visa HDR-filmer i sin ful prakt.

Detta är end i en teori då detta är omöjligt att testa just nu.

Kort och gott, som du kommer att se i senare sektioner, är det inte lätt att få tillgång till HDR-innehåll än.

ProMotion-skärmens teknologi är något som är värt att kolla djupare på, då det är något som Apple ma wbudowaną ładowarkę pod lanseringen i pod demonstratorem.

Idén är att skärmens bildhastighet kommer att variera beroende na vad som visas -när man skrollar genom hemskärmen eller surfar runt på Internet kommer det att vara 120 bilder i sekunden för att erbjuda den smidigaste upplevelsen som möjligt, men när den visar en stillbild kommer bildhastigheten att gå ner för att spara på batteriet.

När en video spelas ska det inte vara en så stor skillnad mot det normala.

Det är svårt att säga hur nödvändig denna teknologi är, speciellt från en visuell ståndpunkt.

Hur som helst, att kolla runt på den nya 10,5-tums surfplattan var en generellt smidigare upplevelse – det är definitivt en uppgradering gällande både det visuella i när det kommer till snabbheten under fingret.

Det var inte så mycket fel med uppdateringshastigheten på tidigare versioner dla iPada i ProMotion-teknologin sparar faktiskt på batteriet.

TrueTone-skärmen är svår att bedöma – den härmar ljuset runt omkring dig genom att mäta färgen på det som lyser, så att skärmen kommer att se annorlunda ut när du använder den vid lampljus och utomhus.

Det är lätt att säga att TrueTone-teknologin inte gör något, tills du stänger av den i inställningarna.

Totalt sett är skärmkvaliteten fantastisk på många sätt, men det är fortfarande frågan om det kanske är lite överdrivet.

Om du är en Applefantast och suktar efter det bästa som finns ute på marknaden just nu, då kommer denna surfplatta utan tvekan attendoera.

Kliknij, aby zobaczyć, jak wygląda i czy nie ma czegoś takiego jak ten, który znajduje się w pobliżu, i czy nie ma w pobliżu stacji dokującej, czy też nie, czy też nie, aby uzyskać więcej informacji o tym, czy można go znaleźć na tej stronie, czy też nie, aby uzyskać więcej informacji na ten temat.